VJENČANJA

Poštovani zaručnici!

U našoj samostanskoj crkvi možete zakazati termin svoga vjenčanja. Kako mi nismo župa, za sve ostalo glede samog obreda vjenčanja trebate se dogovoriti sa svojim župnikom.

Predbilježbe za termin vjenčanja možete najaviti i preko naših kontakata objavljenih u rubrici “Kontakt”. No, svakako nekoliko tjedana prije samog vjenčanja trebate doći u samostansku crkvu radi finalnog dogovora.

NEKE NAPOMENE:

U mjesecima svibnju i listopadu kada imamo u samostanskoj crkvi pobožnosti i sv. mise Blaženoj Djevici Mariji u 17:00 sati, vjenčanja se mogu zakazati najranije u 16:00 i najkasnije u 18:00 sati!

U trodnevnici nebeskih zaštitnika samostana sv. Petra i Pavla (26. – 28. lipnja) kada imamo u samostanskoj crkvi pobožnosti  i sv. mise u čast apostolskih prvaka u 18:00 sati, vjenčanja se mogu zakazati najranije u 17:00 i najkasnije u 19:00 sati (osim same uočnice, 28. lipnja kada poslije sv. mise imamo i Klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom u 19:00 sati!).

U trodnevnici Velikoj Gospi (12. – 14. kolovoza) kada imamo u samostanskoj crkvi pobožnosti  i sv. mise Blaženoj Djevici Mariji u 18:00 sati, vjenčanja se mogu zakazati najranije u 17:00 i najkasnije u 19:00 sati!

Predbilježena vjenčanja u samostanskoj crkvi na Gorici za 2024. godinu.

Predbilježena vjenčanja u samostanskoj crkvi na Gorici za 2025. godinu.

Poštovani zaručnici!

Znamo da često morate mnogo ranije organizirati svoje vjenčanje negoli je to nama moguće pribilježiti u našim kalendarima. Mi već sada primamo vaše predbilježbe i za 2025. godinu (što znači da ćete imati prioritet kod izabranog termina), s tim da ćete ih morati potvrditi krajem studenoga 2024. godine kada ćemo imati odgovarajući liturgijske kalendare u koje ćemo unijeti vaše podatke! 

 

Podijelite: